Hirdetésfeladás | HR24.hu

Hirdetés feladás

Hirdetés feladási folyamat

1.
Árlista
áttekintés
2.
Regisztráció

3.
Hirdetés
feladás
4.
Hirdetés
megrendelés
5.
Fizetés
Számlázás
6.
Hirdetés
aktiválás


1. ÁRLISTA ÁTTEKINTÉSE
Kérjük tekintse meg aktuális ÁRLISTÁNKAT és ellenőrizze az Ön által feladandó hirdetések kategóriáit és árait:
EGYSZERI HIRDETÉSEK

Fizikai pozíciók / könnyen betölthető pozíciók 15.000 Ft + Áfa
(-tól)
Szellemi pozíciók 15.000,Ft + Áfa
(-tól)
Magasan kvalifikált pozíciók 15.000,Ft + Áfa
(-tól)
KORLÁTLAN HIRDETÉSEK

1 HAVI korlátlan 120.000 Ft + Áfa
(-tól)
6 HAVI korlátlan 600.000,Ft + Áfa
(-tól)
1 ÉVES korlátlan 1.000.000,Ft + Áfa
(-tól)
KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK

Minden 2024-ben csatlakozó partnerünk KEDVEZMÉNYESEN hirdethet!

Kérje EGYEDI AJÁNLATÁT!

Hívja értékesítőinket:
+36(70)387-3667
+36(70)310-4934

ÁRLISTA MEGTEKINTÉS
2. REGISZTRÁCIÓ
Kattintson a REGISZTRÁCIÓ linkre a fejlécen és regisztráljon munkáltatóként. A regisztrált email cím visszaigazolása után, hozza létre saját CÉGES profilját. Profiljának kialakítása során kérjük (amennyiben rendelkezésére áll) töltse fel a vállalkozás logóját! A statisztikák alapján a céglogóval ellátott hirdetéseket az álláskeresők nagyobb arányban tekintik meg. FONTOS: Minél több adatot ad meg a profil kialakítása során, annál hatékonyabban tudunk Önnel kapcsolatot tartani a jövőben!
REGISZTRÁCIÓ
3. HIRDETÉS FELADÁS / FELTÖLTÉS
A profil kialakítása után, Ön gyorsan és egyszerűen feltöltheti HIRDETÉSÉT, HIRDETÉSEIT! Kattintson a HIRDETÉS FELADÁS gombra profilján belül és adja meg a HIRDETÉSÉNEK adatait, majd mentse el hirdetését. Több hirdetést is feltölthet egymás után. A feltöltött hirdetéseket tömegesen is megrendelheti a későbbiek során is.
4. HIRDETÉS MEGRENDELÉS
A feltöltött hirdetéseket helyezze a KOSÁRBA, majd válasszon külön-külön hirdetéseihez egyéb FIGYELEMFELKELTŐ funkciókat, mint: hirdetés előre sorolás / kiemelés. Ezen funkciók segítségével növelheti a HIRDETÉSEI látogatottságát. Ezután rendelje meg a hirdetésfeladást, mely alapján automatikusan elküldjük Önnek díjbekérőjét.
5. FIZETÉS / SZÁMLÁZÁS
Az Ön által ( a regisztráció során ) megadott email címre, illetve profiljába elküldjük díjbekérőjét. Kérjük a HIRDETÉS ÖSSZEGÉT a díjbekérőn feltüntetett üzemeltetői bankszámla számra szíveskedjen átutalni. FONTOS: a megrendelt hirdetések kizárólag az átutalt összeg banki jóváírása után aktiválódnak! A hirdetések ellenértékének kifizetését követően elkészítjük Önnek elektronikus számláját, melyet profilján keresztül a SZÁMLÁIM menü pontból letölthet vagy kérésére elküldjük Önnek a megadott email címére.
6. HIRDETÉS AKTIVÁLÁS
Amint a díjbekérőn feltüntetett összeg bank számlánkon jóváírásra kerül a rendszer automatikusa AKTIVÁLJA megrendelt hirdetésit. Amennyiben nem utalja el a megrendelés összegét, a díjbekérőn feltüntetett határidőn belül, új díjbekérő lekérése szükséges.


HIRDETÉSEK MÓDOSÍTÁSA / SZERKESZTÉSE
A feltöltött hirdetések szövege bármikor szerkeszthető, módosítható, akár megrendelés előtt, akár aktiválás után! Ezt a profil/hirdetéseim menüpontban az adott HIRDETÉS-re kattintva tudja megtenni. A módosítás szolgáltatásunk TELJESEN KÖTLSÉGMENTES!

HIRDETÉSEK SZÖVEGEZÉSE / KARAKTEREK, EGYEBEK
Kérjük a hirdetések feltöltésénél NE használjon különleges karaktereket, mert azt az oldal nem minden esetben képes kezelni, megjeleníteni. A hirdetések feladásánál, feltöltésénél kérjük törekedjen az aktuális hirdetési szöveg gépelésére és ne használjon beillesztéseket, másolásokat, mert azt az oldal motorja illetve karakter kezelője NEM támogatja, így előfordulhat hogy hirdetéseit javítani, újból szövegezni kell!

HIRDETÉSEK MODERÁLÁSA / SZÖVEGEZÉSE , SEGÍTSÉG NYÚJTÁS hirdetések feladásában
Amennyiben Önnek szüksége van hirdetéseinek szövegezésére, illetve a feladott hirdetések szövegezése moderálásra szorulna,úgy kérés esetén segítséget nyújtunk. HIRDETÉS MODERÁLÁS szolgáltatásunk TELJESEN KÖLTSÉGMENTES!

Adja fel hirdetéseit NÁLUNK és a HR24 segít Önnek megtalálni a megfelelő jelölteteket az ország egész területén AKÁR 1 ÉVEN ÁT FOLYAMTOSAN !


A részletezett árak forintban értendőek és a mindenkori ÁFA értékét nem tartalmazzák.
A HR24.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot fenti árak változtatására.
Az árak változása a mindenkor HIVATALOS Árlista közzétételétől és azok visszavonásáig érvényesek.

Az árakkal és egyéb szolgáltatással kapcsolatos kérdésekben keresse ügyfélszolgálatunkat:


Ügyfélszolgálat:
+36 70 883 9001
INFO@HR24.hu


Értékesítés:
+36 70 310 4934
Marketing,Sajtó:
+36 70 387 3667